štvrtok 21. mája 2015

SUMMER XOXO ♥

Zverejnil Unknown o 12:38
Hello, takže je dosť večer (ani nie ) , pijem si kakauko a nemám čo robiť ... tak vám tu idem niečo napísať . (aj keď zatiaľ nemám šajnu čo ). ☺
    Zajtra je konečne FRIDAY ..!! .. krásny pocit .. za mesiac prázdniny... končím deviatku .. stredná :D Ale teraz sa hlavne sústreďme na prázdniny, aj vy mate ako každý/á také plány na prázdniny ? Bude leto, plavky, výlety a všetko asi každý/á z nás má dáke plány a moje plány na leto ?? Je ich hneď niekoľko .. !


1.Asi každé dievča si už od januára hovorí že schudne, začne cvičiť .. ! POVINNE!! ... ale ako to nakoniec skončí ? Asi polovica z  nás vzdá už na začiatku. Tá druhá zvládne na začiatku ale potom no nwm ( každý má svoju vlastnú výhovorku :D ) ... Ja osobne sa snažím ale sú aj ťažké dni ! Ale to nevadí to DÁM . Ver si !! Choď si za svojim .. A dokážem to ver si !.. Toto hovorí asi polovica obrázkov s už krásnymi postavičkami .. ale neni to také ľahké.. chce to čas. Ale raz dôjdeme do cieľa. A potom budu všetci čumieť !!

 
 
 
2.  Výlety!... Aspoň polovica z nás si mysli že každé leto bude také ako v tých amerických filmoch. Ale to tak nie je !!! Že budete vonku  s BFF, kamošmi atď. ( nehovorím že nie .. ) , alebo že stretnete kráasneho chalana ... a nwm čo všetko tak to ale nieje ...!! Ja osobne sa štvrťku leta nudím .. druhú som na prázdninách..a tu polovicu strávim doma každý večer aj keď s fajn ľudmi .. ale vždy to chce aj nejaké to dobrodružstvo !!  Možno raz ..!
 
,,Pokračujeme zajtra. Nedám pokoj :* PAPA :3 "

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

-AFFAIRs- Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos